dinsdag 9 april 2013

Wanneer gaan wij weer collectief naar de kroeg

De Rode LeeuwWanneer gaan wij weer collectief naar de kroeg
Na een grandioos weekend in diverse etablissementen in het dorp nog even een borrel bij een paar buurtjes in de buurt gedaan en dan raak je zo in gesprek over wat je dan toch ‘s avonds zo over het algemeen doet zo door de week! En dan moet je toch al gauw toegeven dat je over het algemeen aan de computer zit en dan aan het facebooken bent of de krant even snel leest en ja wel een spelletje speelt met iemand die aan de andere kant van de wereld zit. En dat  TV kijken de laatste tijd ronduit irritant aan het worden is, en dan doelend op de reclame die als maar langer word. Af en toe vergeet je gewoon wat je aan het kijken bent! Voorheen bleef je thuis om de volgende dag toch maar te kunnen mee praten over de programma’s die de vorige avond op TV waren geweest. Zappen was heel normaal, je wou immers niks missen! Langzamer hand word dit minder! Dus ga je weer op de computer, waar iemand de opmerking maakt “Potverdorie zit je reclame te kijken, draaien ze opeens weer een film tussendoor” Kijk dan weet je dat je niet de enige bent die het opvalt. Ook zag ik op een status van iemand dat de laatste reclame van de nieuwe Volkswagen Golf toch wel heel erg leuk is!  Dus gelijk opgezocht op Youtube en inderdaad het is een hondje die een auto na doet! Erg leuk!! En zonder dat je het beseft ga je de TV uitsluiten. We gaan niet wachten we zoeken het gelijk op! Op Youtube, op de computer dus! De  TV is alleen nog goed voor als we een DVDtje draaien en dan natuurlijk zonder reclame! De laatste TV’s die van de band afkomen hebben allemaal internet om er toch maar voor te zorgen dat we bezig blijven met dat platte ding op de muur!
Zelfs het nieuws heeft zijn langste tijd gehad, we weten alles al en als de nieuws lezer of lezeres aan haar verhaal begint dan zeggen we al Oooo,ja dat heb ik gezien op nu.nl! En dan heb je nog de buienradar, we laten tussen de wolkjes door op de buienradar de hond uit! Dat is iets wat Timofeef niet kan vertellen , dat zoeken we zelf gewoon op. De TV word dus steeds meer minder belangrijk, we blijven niet meer thuis voor de TV!
Nu moeten we alleen weer gaan afspreken wanneer we weer collectief naar de kroeg op de hoek gaan om elkaar weer tegen te komen, dat kan niet zo lang meer duren!

 Wanneer gaan wij weer collectief naar de kroeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie!