dinsdag 9 april 2013

Keek even op mijn oude blog en zag onderstaande verhaaltje

Aloys Koenen
Aloys Koenen

Keek even op mijn oude blog en zag onderstaande verhaaltje

Was vandaag weer een dag om snel te deleten, tenminste wat mij betreft, ik heb dus wat weinig tijd gehad om één en ander te schrijven. Een arts op bezoek , een arbeidskundige op bezoek, daarna nog een keer naar de mondhygieniste. En tijdens het gesprek met de arts stond de telefoon niet stil! Ondertussen gaan alle huishoudelijke beslommeringen gewoon door! Maar goed, tussen alle bedrijven door heb ik wel mijn verhaal weer kunnen doen en ook  mijn tanden zijn weer spierwit. Of ik er blij van word? Niet echt ! Ik ben niet van het oprakelen van vervelende gebeurtenissen uit het verleden en volg dan ook graag het volgende pad waar ik allemaal positieve en leuke  dingen uit kan halen en  wat nieuws mee kan ondernemen. Dus ik keek even op mijn oude blog en zag onderstaande verhaaltje  waardoor ik weer een glimlach op mijn koppie kreeg. Dan is toch af en toe  leuk om terug te gaan in de tijd. Dit verhaaltje schreef ik, omdat de communicatie toen te wensen overliet en dan mogen jullie zelf uitmaken waar dit betrekking op heeft.

Kan je me niet gewoon bellen?

Wat ouders  tegenwoordig allemaal  moeten doorstaan om dochterlief en zoonlief enigzins te kunnen volgen en vooral te begrijpen. Dit is bijna een verloren wedstrijd, mits je enigzins op de hoogte blijft van alle gadgets zoals, whatsapps, pingen, sms en natuurlijk niet te vergeten de socialmedia zoals facebook, hyves, partyflock en ga zo maar door.
En als je dan als bezorgde ouders een berichtje stuurt met de vraag ” Wat ben je laat? ” krijg je na drie seconde een berichtje terug van “OMG moest gwn FF W88 op OV hoer!!!!! e=o ” Dus gelijk oncijferen dat bericht en als het moeilijk word even googlen.
OMG ( gegoogled) = Oh My God , dus je denk , erzal toch niks aan de hand zijn? verderMoest= moest, gwn = gewoon , FF = even, W88 = wachten, op=op,  OV = Openbaar vervoer, en hoer, Oooo die e moet een o zijn. Dus Oh my god, moest gewoon even wachten op het openbaar vervoer, hoor!!!! Opgelost!!
Dus wij sturen na drie kwartier een bericht terug”GHN TIE Skattie!! we gaan strks lekkur eendelijk chillen!!!!e=i in rst de jager!! BFFxx 
Meteen daarop werd er gebeld wat er allemaal aan de hand was! Welnu heb je ons berichtje niet gehad?…………. Jawel oké, want daar stond  in Geeft Helemaal Niks, take it easy, lieverd !!we gaan straks lekker eindelijk uit eten bij restaurant de Jager!!! Best Friends Forever kusje kusje
Maar hang gauw op anders kost het je te veel beltegoed!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank u wel voor uw reactie!